Än en gång vinst för HV..

Igår så slog Hv frölunda ännu en gång. Det blev en överlägsen seger..Så gött!
Jag satt och tittade på matchen med min familj och i andra period så kom min farmor och farfar hit för lite våffelfika. Haha...Det va så kul. Ni skulle ha varit med. Hela gänget var bänkat framför soffan och till och med min farmor är helt inne i spelet och sitter och kommenterar domaren. Haha..Det är riktiga Huskvarna bor det.

Annars händer det inte så jätte mycket hos mig. I kväll ska jag åka till göteborg tillsammans med min familj. Jag får ju inte träffa dem så mycket nu för tiden så det ska bli gött med en familje helg i Götet. Så antagligen lär det bli endel shopping om jag känner min mamma och mig själv rätt :P
Hoppas att ni alla får en härlig helg!

Äntligen!

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och skaffat mig en blogg!
Så från och med nu kommer ni kunna läsa om allt som händer i mitt liv. Eller Nja, jag kanske inte är blogg typen men jag ska göra så gott jag kan.
Men som alltid när det gäller datorer så har jag redan fått problem. Hur gör man en snygg blogg?!? Jag vill ju inte ha de tråkiga vanliga bakgrunderna utan nått eget. Aja jag får väl se om jag kan hitta nån kunnig på området som kan lösa mina problem.
Annars så kan jag berätta att jag haft en super bra dag! Jag åkte in till Jkpg och träffade min kära vän Ida. Vi hade inte träffats sen jul så nu när jag är hemma i Huskvarna så va det dags att passa på. Vi gick till det gamla vanliga stället Bernads café . Mycket bra val kände jag. Jag testade deras kyckling Wraps och var mycket nöjd.
Nä nu får det vara slut på mitt första inlägg för snart börjar Hv matchen. Kom igen Hv säger jag bara!!
Ha det fint kära vänner...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0