God of this City!

En riktigt bra sång med en grymt bra text!!

You're the God of this city
You're the King of these people
You're the Lord of this nation
You Are


For there is no one like our God
There is no one like our God


Greater things have yet to come
Great things are still to be done
In this city
Greater things are still to come
And greater things are still to be done here


You're the Lord of Creation
The Creator of all things
You're the King above all Kings
You Are

You're the strength in our weakness
You're the love to the broken
You're the joy in the sadness
You Are



Shopping shopping..

Jag förstår inte..haha..det märks att jag har kommit hem och att jag är ledig! Jag har verkligen inte shoppat kläder och grejer på ett år..Men nu har jag gått lös de senaste dagarna. Idag har jag varit inne i stan och fikat med ett par vänner men kunde inte undvika butikerna så det blev en svart klänning, ett vitt jätte fint linne, en nessesär m.m. men men jag är väl värd det eller nått.. haha..
Jag vet inte men jag har helt plötsligt börjat gilla klänningar. Har nästan aldrig haft det innan men nu har jag köpt två st under bara en vecka..kanske min nya grej!

En trevlig dag har jag iallafall haft! Har hunnit med att både träffa Martina som jag inte hade träffat på månader och nästa inte snackat me heller så det fanns mycket att ta igen och sen en snabb fika tillsammans med Mikk..Mycket trevligt!

Måndag..

Ja, nu känner jag att det är dags för ett nytt inlägg..Har blivit lite dåligt med det på sista tiden men det händer inte så mycket här hemma som det händer i Uppsala känns de som. Men om jag tänker efter så har jag ju faktiskt haft en jätte bra helg!
Det började med fredagen när jag och Andreas var på student firande. Först Bäcka Dalhs utspring och sen Ed:s utspring sen var det bara att börja turnén runt till det 6 st som vi ville besöka. Ojoj..ca 20 min på varje ställe och massor av mat och tårtor..Senare på kvällen åkte jag, andreas och Samuel G ut till Nyhem! Mkt trevligt.
Där hittade jag mina kära vänner Hanna och Samuel L. SÅ kul att se dem igen. Även om vi bara varit ifrån varandra i 2 veckor så märker man hur mycket man saknar dem. SÅ vi hade en go kväll. Hanna följde sen med mig hem och sov hos mig hela helgen. Så mysigt! Så resten av helgen bestod av att vara på nyhem och gå på möten och träffa sjukt mycket folk! Inser nu hur många ungdomar och pastorer  man lärt känna under detta år..

Idag har det bara varit en slappar dag. Är ledig idag och i morgon sen jobbar jag i 3 dagar igen.
Så vi får se vad som händer. Funderar på att åka ut till kvällsmötet på nyhem ikväll..eller så får det bli webb tv med Andreas idag igen! Funkar faktiskt rätt bra att titta på predikan över webb Tv.n.
Slut på min rapport för dagen ! Ha de fint mina kära läsare =P

H E M M A

Nu var det ett tag sen jag skrev här men oj vad mycket som har hänt under den tiden.
Om vi börjar från början så åkte alla som jag bodde med i huset till Victors sommarstuga för en liten team / hus avslutning. Det va jätte mysigt. Stugan låg utanför Kisa mitt ute i skogen. Så vi var helt själva. Dagarna där bestod av grill, kurragömma,sitta vid brasan,äta, fika ,äta, prata och allmänt mysa!
Efter ca 2 dygn där bar det av till göteborg och segelbåten Elida.
Ni förstår inte hur go min helg var. Helt klarblå himmel , jätte varmt och alla mina bästa vänner på en båt i Göteborgs skärgård! Såå fint! Enda nackdelen var väl att jag kanske brände mig lite för mycket men men det har gått över nu:)
Jag älskar verkligen skärgården det är så fint! Tänk att få ha ett hus där !!
På lördagskvällen hade vi en avslutningsfest men massor av härliga inslag. Favoriten var helt klart Syd teamets film. De hade gjort en dans till en låt och det var bara så bra. En hel dans helt synkad utan att de klippt i filmen. Jag är imponerad.
Sen hade vi nominationer, typ årets teamledare, årets dancing queen, årets livsnjutare. Detta hade vi alla fått rösta fram några dagar tidigare och jag blev helt förvånad när jag blev nominerad till årets teamare.Tack tack..Jag blev jätte glad!!
Våran reserutt under helgen blev första natten i donsö hamn och sedan vidare till marstrand och sov där över natten och sedan tillbaka till Götet. När vi väl var tillbaka var det ett jobbigt avsked av alla underbar vänner som man levt och jobbat med i ett år.. Som tur är så ska inte alla sluta, endel fortsätter ju nästa år också men det va riktigt sorgligt ändå.
Så detta var en sammanfattning av mina sista dagar på NG 08/09. Tur att jag ska fortsätta nästa år också annars hade det inte varit lätt..

Nu har jag kommit hem till Huskvarna och hunnit jobba i 2 dagar på mitt nya sommarjobb som vårdare på ett hem för 5 st autistiska. Mycket att lära sig där men de är världigt trevliga så detta kommer nog bli en kanon bra sommar!!

RSS 2.0