Little is much when God's in it..

Satt och lyssnade på lite gammal musik och hittade denna underbara låten med en sån bra text!
Verkligen sant!!


What is the measure of a life well lived
If all I can offer seems too small to give
This is a song for the weaker, the poorer
And so-called failures

Little is much when God's in it
And no one can fathom the plans He holds
Little is much when God's in it
He changes the world with the seeds we sow
Little is much, little is much


Jobb, jobb, jobb

Ok,det där med att ni hör mer från mig efter helgen var väl en liten överdrit kanske.
Men men här är jag nu och jag har inte så jätte mycket att säga mer än Jobb, jobb, jobb och åter jobb för det är typ det som händer i mitt liv. Men lika glad är jag ändå men gladast är nog plånboken.

Over and out.

I´m Back!

Jaha..Nu sitter jag här ingen framför den vanliga datorn i hörnet i huset i Uppsala. Har verkligen haft en kanon bra dag!
Är här uppe och hälsar på i 2 dagar för jag ska hämta montergrejer till Gullbranna festivalen och Hampe. Så jag tänkte varför itne åka upp 3 dagar tidigare när man ändå är ledig och träffa vännerna! Känns som ett mycket bra beslut!
Idag har jag, AC, jossi och johanna varit och badat i Örsundsbro ( lite utanför uppsala) Så härligt och riktigt varmt i vattnet! och kvällen avslutades med kladdkaka och glass tillsammans med ett gott gäng här i huset!
I morgon blir det att packa alla monter grejer i Serafen och åka till Hampe lägret och snacka lite där på mötet och montra och senare sova hos Gabriel för att sen på torsdag åka vidare till halmstad och GF. Kommer bli så gött! Skönt att bara kommer ner till gullbranna och jag är riktigt pepp på att montra me..

Be blessed!
Ni får höra mer av mig efter helgen..ha de fin fint!

RSS 2.0